zondag 29 augustus 2010

Update: Alfa portefeuille

De Afgelopen 2 weken is er bij de Alfa portefeuille niet veel gebeurt. 2 weken geleden zakte ze 1% en vorige week steeg ze met 1,1% om daardoor opnieuw op gelijke hoogte te komen aan wat ze 3 vrijdagen geleden stond.




Positieve noten hier zijn Belgacom en WDP die een mooie ommezwaai hebben gemaakt. Belgacom (dat door zijn dividenden) geruime tijd onder de aankoopprijs noteerde is er eindelijk in geslaagd om weer boven de aankoopkoers te komen. De vorige keer dat dit gebeurde was het wel het begin van een lange weg naar beneden voor de hele beurs, dus eigenlijk weet ik niet of ik hier blij moet mee zijn. WDP geraakte ook weer boven zijn aankoopprijs en dit is niet verwonderlijk gezien de mooie resultaten van WDP.



Het blijft ondertussen halfjaarresultaten regenen en alhoewel Tigenix slechte resultaten bekend maakte en een paar andere biotechers mee de dieperik instuurde, bleef Ablynx hiervan gespaard. Hopelijk blijft dit zo. Ik zou zeggen: het is door Tigenix en niet door Ablynx, moest het beginnen dalen, dus gene paniek (tenzij de paniek op de beurs echt wel de pan uitswingt, dan ben je ook best dat je het schip nog op tijd verlaat, maar vergeet dan niet op tijd weer in te stappen en tegenwoordig kan dit al 1 dag nadien zijn!).

Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten