zondag 18 december 2011



Het was weer huilen met de pet op. Ongelooflijk wat ze deze dagen weer naar onze kop smijten. Een koersdoel van € 18 voor Bekaert. Nee, niet van een of andere obscure bank, maar van Rabobank. Doemscenario's bedenken kan iedereen, maar ze dan nog durven uitspreken als heel waarschijnlijk en dan nog specifiek voor een bedrijf, dat gaat mij een stap te ver. Toch ging Bekaert deze week stevig achteruit. Beleggers zijn zot geworden als ze Bekaert onder de € 28 verkopen. Zij die het oppikken, zullen over 3 jaar zeker in hun pollen wrijven.

Verder kunnen we genieten van Pfizer. Dankzij de sterkere dollar, gaat de koers er op vooruit. De "1 euro per maand" die ik enkele maanden geleden vermelde, komt zo weer in de buurt. De € 17 zou er dan eind december moeten staan. We zullen wel zien.
Onze beide portefeuilles hadden een verlies van om en bij de 3% in de afgelopen week. Ik kijk al uit naar het opmaken van het eindresultaat over 2011. Nog een 2-tal weekjes en het is al zo ver. Ik denk dat het resultaat niet al te best zal zijn. Zo lang we onze regering al het geld kunnen geven dat ze willen, mogen we gelukkig zijn ;-). Voor de rest blijft de aarde draaien net als vroeger.
Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten