zondag 17 maart 2013

Update: Alfa en Mature portefeuille

Met een winst van 5,6% voor de Alfa portefeuille en 2,4% voor de Mature portefeuille, mogen we weer tevreden zijn over de afgelopen 2 weken. WDP is verkocht en UCB staat nu ook in de wachtrij om verkocht te worden rond de € 51. We zijn er zogezegd nog ver van af, maar ik zeg het toch al om er zeker van te zijn dat ik die mogelijks dichtbijzijnde gebeurtenis niet mis.


Voor de Alfa portefeuille komt er nog een aankooporder voor Tessenderlo op € 21,80.  Het aankooporder voor Deceuninck blijft geldig voor zowel de Mature als de Alfa portefeuille.


De laatste tijd hoor ik regelmatig mensen vertellen over hun winsten op de beurs. ze vertellen erover alsof het allemaal vanzelf gaat en als je tegenwoordig actief bent op de beurs merk je zelf ook wel dat het goed omhoog gaat. MAAR VANZELF GAAT HET NIET EN VOORAL HET GAAT NIET ALTIJD EVEN SNEL (ZO GOED). Ik wil die mensen dan ook waarschuwen dat ze niet overmoedig mogen worden en te snel alles in de beurs willen steken.Doe het rustig aan en overwogen en zeker niet met geld dat u nosig hebt om andere dingen mee te doen.

Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten