zondag 20 oktober 2013

Update: Alfa en Mature portefeuille

Ja, het kan altijd nog wat beter. Alhoewel je als belegger niet mag klagen als uw portefeuille met 1,75% (Mature) of 2,8% (Alfa) stijgt op een week tijd. Belgacom en UCB gaan verder op hun elan. Het in diskrediet brengen van Bellens kan Belgacom duidelijk niets schelen (eigenlijk ook maar normaal). Ookal heeft hij technisch gelijk dat er nog geen sprake kan zijn van bevoordeling van Immobel bij verkoop van het gebouw, zolang het nog niet verkocht is. Probleem is waarschijnlijk dat enkele andere politiekers, die hun mannetjes in andere vastgoedprojecten zitten, door die mannetjes werden opgehitst, dat het toch niet kan zijn dat zij NIET werden bevoordeeld (waarmee ik dus niet zeg dat Immobel wel bevoordeeld werd). 

 

Total is het ook weer goed aan het doen. Al enkele maanden is het langzaam naar omhoog aan het kruipen en nu stat het boven de € 46. Wel nu € 47 was mijn vooropgestelde koersdoel voor Total, dus dat wordt dan ook ons verkooporderlimiet.


Eindelijk komt GBL ook weer zijn neus boven het niveau van € 65 steken, maar GIMV blijft maar rond de € 37 spartelen. Gelukkig zijn beiden nog steeds mooie dividendwaarden.

Bedankt voor het lezen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten