zondag 9 mei 2010

Update: Alfa en Mature portefeuille

De Europese leiders kwamen vrijdag bijeen, namen een besluit, komen deze namiddag weer bijeen om alles te finaliseren. Maar de markt vindt het nu al te weinig. Eigenlijk komt het op hetzelfde neer als bij de kredietcrisis in Amerika. De USA gaven miljarden, maar geen biljard, dus het was niet genoeg. Nu willen de markten ook meer en meer, het zal dus weer niet genoeg zijn.






Zonder woorden: Mature portefeuille -9,5% (€ -2379,32). CMB vervoegt wel weer de portefeuille en de uitbetaling van de coupon van GDF gebeurt pas morgen, alhoewel hij nu wel al van aandeel is gegaan. Het verlies is dus feitelijk ietsje kleiner, maar veel zal het niet zijn :-(. Dat zijn dingen die nu eenmaal gebeuren, maar kijk naar CMB, zo'n opdoffer voor het aandeel, daar moet je van profiteren om ze weer op te pikken.

Ook voor de Alfa portefeuille deed ik dit. Hier daalde de portefeuille eveneens met 9%. Ongelooflijk wat er kan gebeuren als er paniek uitbreekt op de markten en zoals eerder gesteld: ik denk niet dat de actie van de Europese leiders er iets zal aan veranderen. We gaan dus nog lager.

Bedankt voor het lezen.

PS. Als VPK packaging zijn strip deze week wordt verhandeld tegen € 0,02 dan zijn er 43 bij voor de Alfa portefeuille ;-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten