zondag 8 augustus 2010

Update: Alfa en Mature portefeuille

Op het einde van de week kwam een slecht jobrapport nog roet in het eten gooien, maar het begin van de week was zo goed, dat we deze week toch nog met een mooie winst konden eindigen. Een stijging van 1,7% voor de Mature portefeuille en van 2,7% voor de Alfa portefeuille is helemaal niet slecht.




Pfizer maakte een mooie beurt op de beurs met een stijging van ongeveer 6% in de afgelopen week. Het noteerde zelfs een tijdje boven de € 12, maar viel toch nog terug naar een meer vertrouwde € 11,... . Ook Total maakte een mooie sprong tot boven de magische grens van € 40 en wist die op het einde van de week nog te behouden ook. Voor de rest waren er geen positieve en negatieve uitschieters te bespeuren, behalve dan IBA misschien dat toch weer iets omhoog is gegaan (+ 4,5%).


Spijtig genoeg was het weer van hetzelfde voor UCB. Het maakte goede cijfers bekend, maar door de minder uitbundige uitlatingen (als die er al waren) over de toekomst, ging het aandeel toch weer iets lager postvatten. Het is om grijs haar van te krijgen ;-).
Bedankt voor het lezen.
PS. de verkooplimiet van € 30 voor VPK ligt nog steeds in de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten