zondag 22 mei 2011

Update: Alfa en Mature portefeuille

Weerom bewijst de Mature portefeuille dat een dividend soms het verschil kan maken. Zonder dividend had er namelijk een break even gestaan, maar door de dividenden van CMB en IBA is er toch een kleine winst van om en bij de € 90. De Alfa portefueille moest het met heel wat minder stellen en eindigde dan ook 1% in het rood. De terugval van Belgacom is niet te stuiten. Kort na hun dividend dacht ik dat het dit jaar eens anders ging zijn, maar het was maar met 2 dagen vertraging dat de daling toch werd ingezet.




Ondertussen weten we ook dat het (voormalige) hoofd van het IMF zich niet enkel in geld interesseerde maar ook in vrouwen. Nu, het is algemeen geweten dat hoerenbuurten altijd dicht tegen de beurs waren/zijn gesitueerd. Ook in de kranten is dit te merken aan de reclames voor sekslijnen die altijd het blad voor of na het financieel nieuws staan (en voor de duidelijkheid: dit is niet het geval in De TIJD, want die hebben niet zo'n sectie). Maar je moet uw handen (en andere zaken) thuis kunnen houden, een man in zijn positie zou beter moeten weten. Heeft ze hem er in geluisd? We zullen het weten binnen 6 maand: ofwel is hij seropositief, ofwel niet (alhoewel dit dan weer geen uitsluitsel geeft of hij het al dan niet gedaan heeft, want AIDS zet niet altijd de facto over).




Tot hier mijn kleine omweg, om weer bij de dividenden uit te komen. We wachten vol ongeduld op het einddividend van Total (en dan te zeggen dat ik in november het tussentijds dividend vergeten ben voor de Mature portefeuille), Elia en WDP. Tessenderlo, NBB en GIMV komen later in juni nog aan bod.


Bedankt voor het lezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten