dinsdag 10 november 2009

Opinie: resultaten Spector

Nu de resultaten voor de eerste 9 maanden voor Spector zijn binnen en echt schitterend zijn ze niet te noemen. De retail group, goed voor 69% van de omzet, gaat er met 10,4% in omzet op achteruit en de fotodivisie die uit het diepe dal aan het kruipen is, komt er uit met een omzetstijging van 1,8%. Echt overtuigende cijfers zijn het niet te noemen en het lijkt er dus op dat de aandeelhouders van Spector alweer een kwartaal zullen moeten wachten op de schittering in de resultaten.

De fotodivisie wordt wel weer belangrijker, maar met een algemene omzetdaling van 7% is het nog een lange weg te gaan eer er weer een + zal komen te staan voor de winstcijfers van Spector. Gelukkig worden bij dit bedrijf de cijfers niet scheefgetrokken door uitzonderlijke elementen en kan iedereen duidelijk zien dat het nog niet zo ver is voor Spector. Zoals eerder gesteld: we hebben tijd en ik blijf er in geloven.

Het volledige verslag van 3 p kan u lezen op volgende link: http://www.spectorphotogroup.com/LinkClick.aspx?fileticket=oPtQkXvl%2fVM%3d&tabid=56&language=nl-NL

Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten